Gevelreiniging, Gevelrenovatie & Vochtstraaltechniek

Gevelreiniging

De gevel kan op verschillende manieren worden gereinigd.
Steeds staat voorop dat het metselwerk daarvan geen schade mag ondervinden.
Voeg- en gevelreiniging Bloemberg past daarom bij voorkeur een hogedrukreiniger toe.
Deze reiniger gebruikt water zonder enige toevoeging van chemicaliën.
Hierdoor verdwijnt alle alg, aanslag en smerigheid van de muren.

gevelrei
(Voor en na de behandeling)

Voeg- en Gevelrenovatie

Met name bij oudere gevels zien we vaak dat het voegwerk in de loop der jaren verslechterd. Wanneer uw voegwerk beschadigd is kan vocht van buitenaf het metselwerk ernstig beschadigen. Voor de duurzaamheid van een gevel is het dus zeer belangrijk dat het voegwerk in goede staat verkeerd. Het vernieuwen van uw voegen geeft uw gevel niet alleen een nieuw stralend uiterlijk, het voorkomt dus ook verdere schade!

Onder gevelrestauratie kan het restaureren van een gevel of een deel van de gevel worden verstaan. Slecht voegwerk geeft schade aan het metselwerk en is daarom van groot belang om te laten restaureren. Ook een aantal gebroken bakstenen verstoort het aanzicht van uw gevel, om uw gevel in top conditie te houden repareren wij vakkundig elke soort schade aan elke gevel.

gevel1 gevel2
(Gevelrenovatie van een woonhuis door voeg- en gevelreiniging Bloemberg)

Vochtstraaltechniek

Vochtstralen is een reinigingstechniek die wordt toegepast bij matig tot zwaar vervuilde gevels. Het straalmiddel maakt tijdens het proces een draaiende beweging waardoor het elk oppervlak van de steen intensief behandeld en schoonmaakt.
Het is van groot belang dat de juiste druk en mengverhouding gebruikt wordt om schade aan uw gevel te voorkomen. Hier is de expertise van een expert zoals voeg- en gevel reiniging Bloemberg noodzakelijk en onmisbaar.

Comments are closed